top of page
Beeld: natida  kijkt naar de zon met handen in de lucht en een glimlach, foto gemaakt door joyce afua

Hola, ik ben Natída

Moeder van drie, Wilde, Wijze Vrouw die in contact staat met haar wortels en haar natuur, uitgelijnd met haar bron.

 

Met heel veel eerbied werk ik met en voor de Liefde. Dat doe ik voor Vrouwen en Moeders in de fase van moeder worden. Ik wandel een stuk met ze mee op hun pad van transformatie. De vrouwen die begrijpen dat ze dit pad zelf, maar niet alleen hoeven te wandelen begeleidt en eer ik, zodat ze nog dieper kunnen zakken en leven in lijn met hun ware zijn.

Contact
ABOUT ME (1).png

Mama, Vrouw, Mens

Ik weet uit eigen ervaring hoe bijzonder transformatief de periode van zwangerschap en geboorte geven kan zijn.

Ik heb drie prachtige kindjes op de wereld mogen zetten (in 2017, 2019 & 2021). Drie totaal verschillende zwangerschappen, baringen en postpartum ervaring. Het waren voor mij uitnodigingen om de diepere lagen van mn zijn te ontdekken. Een echte initiatie in het leven als vrouw.

Ik ben diep onder de indruk van het proces van zwangerschap en geboorte geven en de

uitnodigingen die er in verscholen liggen voor ons als vrouw om dieper tot onze kern te komen.

Al mijn ervaringen daarin zijn me ontzettend dierbaar en koester ik in mn hart. Kinderen baren is in mijn ogen het állermooiste wat je als vrouw kunt doen!

 

Dat wil niet zeggen dat mijn weg makkelijk was, of zonder pijn en zorgen. Ook het donkerte van zwangerschap, verliesgeboorte, postpartumdepressie ken ik. En dat is voor mij van net zoveel waarde als de lichtere stukken.

Ik geloof dat je als vrouw weet wat het beste is voor jou en je kindje (ook als je er soms zelf nog niet bij kan) en ik gun het je dat je net als ik terugkijk op de mooiste fase van je leven, met alles erop en eraan, trouw aan je eigen natuur!

Jij in liefdevolle connectie met jezelf en je kindje

WHAT YOU GET (2).png

Wat je van mij mag verwachten

Belichaming  -  Ik belichaam de diepte die ik jou ook wens ten volste. Mijn kennis is zowel doorleeft als dat het tapt uit een oud weten. Mijn hart is thuis in alle hoeken van emotie. Ik zorg goed voor mezelf op alle lagen zodat ik stevig sta voor jou.

Holding the space  -  Ik ben in liefde aanwezig bij wat er zich aandient. Ik sta krachtig en zacht open voor jouw proces. In dienst aan jou.

Ik heb een rugzak vol met kennis en ervaring van doulaskills, massage, Spinning Babies® (2daagse workshop voor geboortewerkers), reiki, sjamanisme, (natuur)coaching, hypnobirthing, zwangerschapsrituelen, natuurlijk ouderschap, en vrouwzijn. Ik deel alles wat ik kan, weet en nog steeds bijleer graag met jou.

Mijn diepste waardes zijn : Eerbied, Kracht,  Liefde en Vertrouwen.. daar leef ik naar. Dat kun je vinden bij mij.

"Er zijn voor elkaar in liefde! Opdat we in elkaars ogen de reflectie en herinnering mogen zien van de kracht in onszelf"

- extract uit een instagrampost van Natida

Lees hier wat vrouwen zeggen over werken met mij

bottom of page