top of page

KOOKWORKSHOP 

Voor Doula's, kraamverzorgenden en andere vrouwen die voor vrouwen in de kraamtijd willen leren koken

Keuken

Jij kunt ook een Food Doula zijn!

Wil je de kraamvrouwen die je ziet beter leren voeden? In deze 2-daagse workshop gaan we een week

menu leren samenstellen en bereiden die haar diep zal voeden op alle lagen van haar zijn.
 

Je leert over Ayurveda, menu's maken, kooktechnieken en je krijgt een kijkje

in al mijn lievelingsrecepten! Vanuit mijn achtergrond als kok en huidige werk als doula neem ik je mee de materie in. Je vergaart dus kennis, maar we gaan ook echt samen aan de slag! We trekken bouillon, maken soepen en bakken lekkere voedzame snacks.

 

Ik wil je een goede basis geven van waaruit je meteen echt aan de slag kunt voor vrouwen. Dat paste niet in één dag. Beiden dagen duren 4 uur, waarvan we het grootste gedeelte aan het koken zullen zijn! Naderhand ga je naar huis met een hand-out waarin je alles nog eens terug kunt lezen, en ook zo'n 20 recepten die je in de Kraamtijd kunt bereiden.

Uiteraard moeten we weten wat we maken en ga je elke dag dus naar huis met een aantal voedzame maaltijden. Aan het einde van deze workshop kun je meteen aan de slag met koken voor vrouwen met veel liefde én kennis van zaken! Zo kunnen we samen nóg meer vrouwen een goede start geven in het moederschap!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Mocht je nou  (nog) niet werkzaam zijn als Doula of kraamverzorgende (of geboortewerker anderzins) maar wél heel erg affiniteit voelen met het werk en van koken houden... Kom dan ook gewoon! Ik ben stiekem op zoek naar meer handjes die dit werk willen doen :) met mij samen of voor jezelf! Let's talk!

Ik ben er graag bij!

Ik ben erbij op
Heb je al kennis van Ayurveda?

Bedankt voor het registreren. We zien je daar!

bottom of page