top of page

ma 26 feb

|

Almere

Food Doula Kookworkshop

Wil je de kraamvrouwen die je ziet beter leren voeden? In deze 2-daagse workshop gaan we een weekmenu leren samenstellen en bereiden die haar diep zal voeden op alle lagen van haar zijn.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Food Doula Kookworkshop
Food Doula Kookworkshop

Tijd en locatie

26 feb 2024, 10:00 – 16:30

Almere, Almere, Nederland

Over het evenement

Op veler verzoek heb ik besloten de workshop nog een keer te herhalen! Heb je interresse? Stuur me een bericht dan hoor je als eerste de nieuwe data!

---

Postpartum kookworkshop (2daags)

voor Doula's, kraamverzorgenden en andere mensen die met kraamvrouwen (willen) werken

Zoals je weet ben ik doula en kook ik daarnaast ook voor mama's in hun postpartumperiode. Ik heb een achtergrond in voeding en ben door mn eigen ervaringen in het moederschap en mn liefde voor het wonder van gebvoorte geven zo'n beetje hierin gerold. Ik loop zelf aan tegen een te grote vraag en de logistiek van het rondbrengen van de maaltijden. Ik werk in een straal rondom mn eigen woonplaats, maar krijg vragen van (ver) daarbuiten. Ik hoop met deze workshop jullie te inspireren en informeren zodat jullie wellicht ook nieuwe mama's kunnen gaan ondersteunen op het gebied van voeding. Met een klein maar fijn groepje gaan we leren over Ayurveda en gaan we ook samen koken en in gesprek over de Postpartum periode.

Je leert over Ayurveda, menu's maken, kooktechnieken en je krijgt een kijkje in al mijn lievelingsrecepten! Je vergaart dus kennis, maar we gaan ook echt samen aan de slag! We trekken bouillon, maken soepen en bakken lekkere voedzame snacks. Uiteraard moeten we weten wat we maken en ga je elke dag dus naar huis met een aantal voedzame maaltijden. Aan het einde van deze workshop kun je meteen aan de slag met koken voor vrouwen met veel liefde én kennis van zaken! Zo kunnen we samen nóg meer vrouwen een goede start geven in het moederschap!

TWEEDAAGSE WORKSHOP - VOL

Maandag 26 Februari 10-16:30u

Maandag 4 Maart 10-16:30u

Tickets

  • Food Doula Kookworkshop

    Workshop voor Doula's, kraamverzorgenden en andere mensen die met kraamvrouwen (willen) werken. In deze 2-daagse workshop gaan we een Ayurvedisch weekmenu leren samenstellen en bereiden die haar diep zal voeden op alle lagen van haar zijn.

    € 395,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page