top of page
< Back

Vrouwencirkels

Verbinden met jezelf en andere vrouwen in een vrouwencirkel. Met een vaste groep of losse avonden.

Er zijn verschillende vormen van vrouwencirkels. De cirkels waar ik over hoedt zijn een vaste cirkel, waar we een half jaar lang, maandelijks met eenzelfde groep samenkomen. En de andere cirkel is een danscirkel, waar je eenmalig, of een aantal losse keren naartoe kunt komen.


DANSCIRKEL

Voor vrouwen die zichzelf en elkaar willen zien, horen, vieren, huilen, inspireren, helen, voelen, ont-moeten. Vrouwen die willen zijn. Gewoon zoals je bent.

We beginnen daar elke keer met een half uur intuïtief dansen, om onze emoties de ruimte te geven, ze in beweging te brengen en in ons lijf te komen. Vanuit die plek gaan we delen.


Alles van jou, danst met alles van mij in de cirkel.


BOEK JE TICKETS VIA HIPSY: HONOUR YOUR NATURE - Dansen & Delen


VASTE CIRKEL


Wat doen we op zo een avond?

We delen in de cirkel om de beurt wat er in ons leeft, de rest is aanwezig in volle aandacht voor elkaar, zonder te reageren of iets op te hoeven lossen. Alles mag er gewoon zijn. De cirkel is een veilige plek om te reflecteren, huilen, lachen, vieren, rouwen, frustreren, verwonderen.. Door ons naar binnen te keren en daar naar buiten toe expressie aan t geven, komen we dichterbij ons ware zelf.

De cirkel is een plek waar we allemaal ruimte mogen innemen, er is genoeg. Je zult jezelf in/en elkaar zien voor de prachtige en krachtige wezens die we zijn! Naast het delen, doen we ook een oefeningen samen om verder naar binnen te gaan. Ik begeleid de avonden, maar ben ook onderdeel van de cirkel.


Alles van jou, met alles van mij- in de cirkel!


MAMA CIRKEL


soon to be announced>> mamacirkel in Amsterdam!

This could be you

bottom of page